FÖRÄLDRAKOOPERATIVET KRAKEL SPEKTAKEL

079-0750349
Info: Våra stora lokaler ger en lugn arbetsmiljö för både barn och pedagoger. Vi har genomgått SNF:s projekt Giftfri förskola och arbetar fortlöpande med att förbättra förskolemiljön. Vi har ateljéer och byggrum inne på avdelningarna. Vi lägger stor vikt vid utomhuslek, och på vår stora soliga utegård kan barnen cykla, bygga, klättra, leka, gegga, plantera och umgås. En gång i veckan går vi på utflykt, och vi tar regelbundet del av Söders kulturutbud i form av teater, dans och biblioteksbesök.

Vi har eget kök med en kock med gedigen erfarenhet från restaurangbranschen som lagar all mat från grunden med ekologiska råvaror och efter egna recept. Kocken är en del av arbetslaget och kan anpassa måltiderna i förhållande till den pedagogiska verksamheten. Hos oss finns både vegetarianer och barn med olika allergier ? givetvis får alla barn likvärdig, färsk, näringsriktig och vällagad kost. Krakel Spektakel är en sockerfri förskola och har införselförbud på nötter!

Krakel Spektakel har i nuläget runt 36 barn indelade på tre avdelningar: de åldersintegrerade avdelningarna Kusin och Krakel för 3?5-åringarna, och småbarnsavdelningen Vitamin för de allra minsta barnen. Varje barn har rätt till ett bemötande på sin egen nivå och efter sina behov och förmågor. Vi samarbetar tätt över avdelningsgränserna både vad gäller pedagogernas arbetsmiljö och kollegialt lärande samt delar löpande in barnen i tvärgrupper så att alla barn och vuxna i verksamheten lär känna varandra.

E-post:

forskolechef@krakel.net
personal@krakel.net
styrelsen@krakel.net




Adress: Fatburs Brunnsgata 8 Ägarkontroll: Privat svenskt utan koncern
  11828 STOCKHOLM Storleksklass: 5-9 anställda
Besöksadr: Fatburs Brunnsgata 8 Anst. kvinnor/män %: 75 / 25
STOCKHOLM Org.nummer: Visas ej enligt PUL
Epost:  
Web: www.krakel.net    
Extra tel:
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 




Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2016 Regionsdelen Sverige AB