GAMLA STANS FÖRSKOLA

08-203794
Info: Gamla stans Förskola är en mindre förskola med plats för 15 barn. Vår profil är ord, bild och skapande. Vi ligger på Norra dryckesgränd mellan Järntorget och Slussplan. Nära till Djurgårdsfärjan, buss och tunnelbana när vi vill ge oss iväg till stadens olika parker

Vi arbetar med profilen ord, bild, sång och skapande. Det ska vara inbjudande och tillgängligt för barnen och därmed väcka skaparlusten. Där ord står för språket, rim, ramsor och drama och massor av sång. Bild står för den lilla ?konstnären?. Skapande är de temaarbeten vi kommer arbeta med, lära och ta kunskap utav. Vi arbetar med dokumentation där vi samlar det viktigaste i barnets utveckling och intressen. Detta används sedan som grund i utvecklingssamtalen.

På vår förskola skall vi skapa oss en varm miljö med ett bra klimat där du och ditt barn kan känna er välkomna och vi arbetar med att ge barnen en bra och meningsfull vardag med ett rikt innehåll efter förskolans läroplan.

Vårt arbete med barnen bygger på samarbete och en öppen dialog med er föräldrar. Vi diskuterar därför återkommande med våra familjer om vilka färdigheter och kunskaper vi alla tycker att våra barn behöver få med sig i ett ständigt föränderligt samhälle. Det lilla barnet, föräldrar och personalen är dom tre hörnpelarna. .

Gamla stans förskolas styrka kommer att ligga i att vi som arbetar här ser oss som ett enda arbetslag, som gemensamt utvecklar vår pedagogiska inriktning i det dagliga arbetet.

Adress: Norra Dryckesgränd 4 Ägarkontroll: Privat svenskt utan koncern
  11129 Stockholm Storleksklass: 1-4 anställda
Besöksadr: Norra Dryckesgränd 4 Anst. kvinnor/män %: Uppgift saknas
Stockholm Org.nummer: Visas ej enligt PUL
Epost: gamlastansforskola@gmail.com  
Web:    
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB