VÅLÅDALENS FJÄLLSTATION

0647-35300
Info: Välkommen till Vålådalens Fjällstation!

Gösta och Olga Olander gjorde Vålådalen känt som landets främsta tränings- och turistanläggning - än idag vässar svenska elitidrottare och motionärer formen här.

Den orörda och rena naturen, tystnaden, växt- och djurlivet lockar till både vandring, skidåkning och fiske i de omgivande fjällmassiven. Barnfamiljerna stortrivs med alla de möjligheter till lek och aktiviteter som erbjuds, inte minst i vår egen sporthall, unik i fjällvärlden. Konferensgästerna hänförs av konferenslokaler med öppen brasa och makalös fjällutsikt. Vålådalen är präglad av samiskt liv och arbete och renskötsel bedrivs här av två samebyar.

Huvudbyggnaden byggdes redan 1923 och den gamla rustika charmen är till stor del bevarad i hotellet, restaurangen, sällskapsrummen och de gamla timmerstugorna med torvtak. Miljön är full av spännande minnen från tidigare generationer gästande konstnärer, skådespelare och kungligheter och i det fantastiska idrottsmuseét kan den intresserade hitta guldkorn!

Besök vår hemsida eller ta kontakt för mer information, välkommen!Adress: Vålådalens Turiststation Ägarkontroll: Privat svenskt utan koncern
  83012 VÅLÅDALEN Storleksklass: 10-19 anställda
Besöksadr: Vålådalens Turiststation Anst. kvinnor/män %: 57 / 43
VÅLÅDALEN Org.nummer: 556667-9329
Epost: info@valadalen.se  
Web:    
Extra tel: Fax: 0647-35301
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB