SVENSK MARKSERVICE AB

035-144640
Info: Sanden efter vinterunderhållet ska sopas upp. Fastigheten ska vårstädas. Vårblommorna ska i jorden. Och så ska höststädningen tas om hand!

Svensk Markservice hjälper dig planera för hela årets underhåll.

Knappt har man hunnit ställa undan snöskoveln förrän täckväven ska fram. Och däremellan svischar våren förbi. Hur ska man hinna planera två årstider framåt när det är så mycket att göra idag?

Svensk Markservice hjälper dig planera för hela årets underhåll av fastigheten. Vi är Sveriges största företag inom markskötsel och yttre miljö, och till skillnad från många andra företag är vi specialiserade på just det.

Vi utför alla former av skötsel och underhåll av mark och fastigheter. Vi klipper gräs, beskär träd, hösttäcker, röjer snö, sandar, planterar och mycket mer. I verksamheten ingår även alla typer av anläggningsarbeten. Från hela parkanläggningar till mindre trädgårdar.

Vi har allt från små skötseluppdrag för mindre fastigheter till stora uppdrag där vi underhåller hela kommuner. Lekplatser, parker, trädgårdar, bostadsområden och slottsträdgårdar är några av våra arbetsplatser. Och vi gör allt med samma engagemang.

Kontakt:

Krister:
krister.gunnarsson@markservice.lrf.se
035-144644

Owe:
owe.hultman@markservice.lrf.se
035-144643



Adress: Korsvägen 27 Ägarkontroll: Privat svenskt med koncern
  30256 Halmstad Storleksklass: 10-19 anställda
Besöksadr: Korsvägen 27 Anst. kvinnor/män %: 16 / 84
Halmstad Org.nummer: 556420-4823
Epost: owe.hultman@markservice.lrf.se  
Web:    
Extra tel: Fax: 035-144649
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB