Miljönären Måleri Entreprenad AB

010-1787100
Info: Välkommen.

Om oss
Mitt i Sverige finns Miljönären ? ett modernt ytskiktsföretag med verksamhet i hela Dalarna, Karlstad, Kristinehamn och Örebro.

Med ytskikt menas att Miljönären, i samband med nybyggnation eller renovering, erbjuder tjänster som omfattar alla ytor från golv till tak ? inom och utomhus. Miljönärens kunder finns bland bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, byggföretag, offentliga bostadsbolag och förvaltningar, inom industrin. Många privatkunder har också upptäckt fördelarna med att anlita oss.

Miljönärens avdelningar finns i Borlänge, Falun, Mora, Ludvika, Avesta, Rättvik, Karlstad, Örebro och Kristinehamn. Huvudkontoret ligger i Borlänge.
Miljönären är ett privatägt företag med ägare som är aktiva i företaget.

Miljönärens storlek gör att vi kan hålla en unik bredd i vår verksamhet. Våra många duktiga hantverkare har dessutom specialistkompetens inom områden som fönsterrenovering, golv, kakel & klinker samt traditionellt måleri. Vi är också erkänt duktiga på plåtmålning och kulturmåleri.

För att vi skall kunna stå upp för vårt namn och för den kvalitet och effektivitet vi vill erbjuda våra kunder, arbetar vi endast med pålitliga, duktiga och välutvecklade leverantörer som kan leverera det vi behöver. Kvalitet i varje led.


Adress: PROJEKTGATAN 2 Ägarkontroll: Privat svenskt med koncern
  78170 BORLÄNGE Storleksklass: 10-19 anställda
Besöksadr: PROJEKTGATAN 2 Anst. kvinnor/män %: 5 / 95
BORLÄNGE Org.nummer: 556339-5580
Epost:  
Web:    
Extra tel: 010-1787141
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB