TEGELMÄSTER I SKÅNE AB

040-542200
Info: OM OSS


Tegelmäster är din långsiktiga, kunniga och innovativa leverantör av tegel och murverk. Vi erbjuder produkter och tjänster som gör det möjligt att genomföra dina projekt, och att göra dem unika, hållbara och vackra. Genom engagemang, erfarenhet och hög servicegrad blir vi en partner i projektet ? oavsett storlek. Vi är gärna med redan från ritbordet och till färdigt projekt.

TVÅ ÄGARE
Tegelmäster grundades 1999 som representant för fem olika tegelbruk. 2013 tillkom Petersen Tegl, Danmarks enda kolbrännande tegelbruk, som ägare. Detta ger oss bredast tänkbara sortiment och erfarenheter som går tillbaka till 1700-talet.

HÅLLBARHET ÄR VÅR STYRKA
Tegel är ett material med unika kvaliteter och som använts i mer än 5 000 år. Inget byggnadsmaterial är så hållbart, utifrån många aspekter. Det är ett naturligt material som består av lera och vatten. Det är också ett material som andas, som är hållfast och varaktigt. Tegel åldras vackert utan att kräva särskilt underhåll. Och det kan återanvändas. Tegel är ett sunt material för nu- och framtid.

VI ÄR MÄSTARE
Tegelmäster har all den specialkunskap om tegel och murverk som krävs i olika projekt. Vi arbetar nära våra kunder och bidrar med kompetens och erfarenhet. Vi kan erbjuda allt från enskilda produkter till komplett leverans av samtliga ingående delar i murverket. Tegelmäster har också en rad servicetjänster för att underlätta och säkerställa tegelprojekt.



Adress: OLSGÅRDSGATAN 15 Ägarkontroll: Utländskt
  21579 MALMÖ Storleksklass: 5-9 anställda
Besöksadr: OLSGÅRDSGATAN 15 Anst. kvinnor/män %: 29 / 71
MALMÖ Org.nummer: 556454-9003
Epost: karin.persson.ates@tegelmaster.se  
Web:    
Extra tel:
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB