AWU BYGG AB

070-5163026
Info: Varför välja ett hus från
Crona Bygg & Fastighet ?


Att köpa ett nytt hus är sannolikt den största affär de flesta av oss gör i livet. Och då menar vi inte enbart i kronor och ören, utan även emotionellt, funktionellt och kanske också tidsmässigt. Det ställer förstås väldigt höga krav på oss husleverantörer.

Att vi håller vad vi lovar och levererar när vi sagt att vi ska leverera, att alla delar ser ut som vi sagt att de ska se ut, osv. Att vi helt enkelt lever upp till dina förväntningar.

Vi monterar med egen utbildad personal.

Många verkar ju tro att ett högt pris alltid är synonymt med bra kvalitet. Att ett dyrt trähus skulle vara bättre än ett billigt. Så är det naturligtvis inte. Det kan skilja åtskilligt mellan husen, men inte nödvändigtvis när det gäller kvaliteten.

Faktum är att prisskillnaden oftast har väldigt lite att göra med husen överhuvudtaget. Det handlar mer om att ha ett maskineri som fungerar. Människor som vet vad de ska göra och som gör det bra. Som kapar ledtider. Håller nere kostnader. Det är sånt som gör att två likvärdiga hus kan ha olika priser. Inte kvaliteten. Vi kallar detta hantverkskunskap.

Vi jobbar i stort sett uteslutande med trä i allt vi gör. De flesta konstruktioner har massivt trä som standard.

Vi bygger med andra ord bra och stabila hus med naturliga resurser som gör boendemiljön till en sund och njutbar plats att vistas i för hela familjen, året om.

Varje år flyttar hundratals familjer över hela landet in i sina nya moderna trähus. Vad som sannolikt förenar dem alla är att de köpt husen utifrån sina egna och andras preferenser och drömmar om det perfekta boendet. Vad som skiljer dem åt är vad de betalat för det.

Adress: Repslagargatan 20 Ägarkontroll: Privat svenskt utan koncern
  26140 Landskrona Storleksklass: 1-4 anställda
Besöksadr: Repslagargatan 20 Anst. kvinnor/män %: Uppgift saknas
Landskrona Org.nummer: 556446-8519
Epost: ascher@bredband.net  
Web:    
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB