RINGÄNGEN INGENJÖRS AB

0470-20300
Info: Välkommen

RIAB:s verksamhet har i huvudsak tre områden, Fastighetsförvaltning, Byggservice och Ekonomisk förvaltning.

Fastighetsförvaltning har idag åtaganden åt ett 50-tal uppdragsgivare med ca 1800 hyresenheter och ca 100 fastigheter. Bland dessa återfinns alla typer av ägarekategorier och fastigheter, så som hyresrätter, kommersiella fastigheter, bostadsrättsföreningar mm. Vårt huvudsakliga arbetsområde är sydöstra Sverige med Växjö som bas. Förvaltningen har egen jour-verksamhet där alla hyresgäster kan kontakta oss efter ordinarie arbetstid. Vi har egen personal som tjänstgör och detta innebär att de vanligtvis har stor kännedom om de aktuella objekten. Detta kan också ge kostnadsbesparingar för fastighetsägaren.

Byggservice har till stor del uppdrag som hänförs till förvaltningens kunder. Byggservice sysslar i huvudsak med nyproduktion, om- och tillbyggnad samt reparationer och renovering. En stor beställare är försäkringsbolagen med skadehantering. Med välutrustade fordon och personal med stort kunnande har vi alltid möjlighet att vid Jourutryckningar snabbt vara på plats. Byggservice åtager sig allt rörande om- och tillbyggnad, inklusive upprättande av erf handlingar och myndighetskontakter.

Ekonomiservice ansvarar för ett flertal fastighetsbestånd där ägaren har valt att placera hela sin administration hos oss. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar redan från byggstart, är ett stöd för nybildade föreningar vid frågor ang styrelsearbete mm och sköter ekonomin åt föreningen. Vi arbetar med flera olika företagsformer, allt från små enskilda firmor till medelstora aktiebolag inom olika brancher. Ekonomiavdelningen utför alla förekommande arbeten, hyresavisering, inkasso, bokföring, bokslut, årsredovisningar och deklarationer mm.

Med ett gediget och brett kunnande inom Förvaltning, Juridik, Byggnation och Ekonomi kan vi utlova att våra åtaganden utförs till rätt kvalité och med hög servicenivå.

Adress: Smedjegatan 37 Ägarkontroll: Privat svenskt med koncern
  35246 VÄXJÖ Storleksklass: 20-49 anställda
Besöksadr: Smedjegatan 37 Anst. kvinnor/män %: 27 / 73
VÄXJÖ Org.nummer: 556345-5731
Epost: bc@riab.nu  
Web:    
Extra tel:
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB