QUALITY HOTEL VÄSTERÅS

021-303800
Info: Quality Hotel Västerås är ett mångfasetterat hotell med trevlig atmosfär. Här trivs såväl konferensdeltagare som golfspelare och familjer. Beställ en drink i baren och spela ett parti biljard i vår mysiga lounge innan du avnjuter en tvårätters buffé i restaurangen. Efter det kan det vara skönt att slappna av i vår härliga relaxavdelning där det finns pool, bastu och solarium. Sedan sover du gott i något av våra 88 rum i varierande storlekar, från enkelrum till dubbelrum och businessrum.

Vi har även paketerbjudanden, hos oss finns något för alla; familjepaket med plats för alla i ett trevligt familjerum. Eller varför inte ta med din kära på en romantisk weekend, där ni möts av mousserande vin och fruktkorg på rummet.

Det finns goda konferensmöjligheter för både stora och små grupper. Våra konferenslokaler finns i olika storlekar, från en hörsal som rymmer 115 personer till mindre grupprum.
br> Vi tar även emot idrottsföreningar och kan erbjuda förmånliga priser på boende och mat. Med fri tillgång till poolavdelningen får de en chans att koppla av efter matcherna.

Hotellet ligger ett stenkast från E18 och har fri parkering i direkt anslutning till hotellet. Du kan även lätt ta dig med buss till hotellet, endast 10 minuter till centrala Västerås och centralstationen.

Adress: Svalgången 1 Ägarkontroll: Privat svenskt med koncern
  72481 Västerås Storleksklass: 20-49 anställda
Besöksadr: Svalgången 1 Anst. kvinnor/män %: 83 / 17
Västerås Org.nummer: 556659-7885
Epost: q.vasteras@choice.se  
Web:    
Extra tel:
Fax: 021-303888
Tillhör följande branscher:

Detta företag har valt följande sökord:


Från:    Till: 
Om Regionsdelen Jobba hos oss Kontakta oss Populäraste branschsökningar Lägg till företag

© 2017 Regionsdelen Sverige AB